Доставка и плащане

Поръчаните продукти се доставят в цялата страна чрез куриерски фирми Еконт и Спиди, до адрес на получателя или офис на куриера с наложен платеж.

Обработването на поръчките се извършва от Понеделник до Петък от 9:00 ч. до 15:00 ч. Поръчки, направени в Събота и Неделя се обработват в първия следващ работен ден.

Срок на доставката на територията на Република България е от 1 (един) до 5 (пет) работни дни. Винаги предлагаме опция преглед и тест преди закупуване, ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ се от тях.

Връщане на артикул

Всеки клиент има право да върне артикула обратно в 14 дневен срок в търговският вид, в който е получен. Ако няма конкретна причина за връщане, доставката се поема от клиента.

Приемат се само артикули които са в ненарушен търговски вид.

Може да ги върнете след като ни позвъните на телефона за контакти посочен в сайта.

Сумата на артикула ще ви бъде възстановена в 7 дневен срок от деня на получаване при нас по посочена от вас банкова сметка.

Отложено изпращане

Вече ще можете да събирете модели цяла седмица! Нужно е само при поръчка да изберете опция “Отложено изпращане” , след което да приключите поръчката. Така ще може да поръчвате цяла седмица, а ние ще ви изпратим всички модели наведнъж с една доставка!

Защото ние обичаме да помагаме на българските колекционери!

Количка
  • Нямате продукти в количката